Indhent referencer på kandidater

Når du er klar til at indhente referencer, kan du indhente referencerne ved at sende dem fra dine e-mail skabeloner.
Du har mulighed for at vælge, hvor mange referencer du ønsker, og hvilken frist referencen har til at indsende deres feedback

Step 1. Fra dit dashboard, klik på ALLE på den rekruttering, du ønsker at indhente referencer på

Step 2. Marker den/de kandidater, du ønsker at indhente referencer på, og klik på email ikonet

Step 3. Vælg mail skabelon REFERENCER
Vælg her, hvor mange referencer du ønsker, og hvornår referencen/erne har frist for at indsende referencen.

Step 4. Kandidaten modtager nu en mail
Voila. Du skal nu ikke gøre mere.
Kandidaten modtager nu en mail med link til at udfylde informationer på referencepersonen/erne.

Så snart kandidaten har udfyldt kontaktoplysningerne, modtager referencepersonen/erne en formular med relevante spørgsmål om kandidaten.

Step 5. Referencepersonen modtager nu en formular med:

• Relevant information om referencepersonens professionelle relation med kandidaten
  • En evaluering af de 6 personlige kvalifikationer, som er knyttet rekrutteringen til din 360 graders mini assessment.
  • Følgende spørgsmål:
    • Hvad er/var [kandidat.navn]s grund til at forlade virksomheden?
    • Hvordan var [kandidat.navn]s relation til sine overordnede?
    • Hvilket godt råd ville du give til [kandidat.navn]?
    • Har du yderligere at tilføje vedr. dit samarbejde med [kandidat.navn]?
    • Ville du samarbejde med [kandidat.navn] igen, hvis du fik muligheden?

Ønsker du at tilføje flere spørgsmål til referenceformularen? Se hvordan du gør her.
Læs mere om hvordan du bruger personlige kvalifikationer her.

Step 6. Du modtager herefter en mail med referencen/erne
Wupti. Så snart referencepersonen har udfyldt formularen, modtager du en mail med deres besvarelse.
Du kan altid tilgå referencen igen ved at klikke på selve referencen under evalueringsoverblikket på kandidaten:

Her kan du også evaluere referencen fra 1-5, hvis du ønsker, at den indgår i din samlede evaluering af kandidaten.