Inviter kandidater til samtale

Når du ønsker at sende en eller flere kandidater til samtale, skal du først finde kandidatoverblikket frem på den enkelte rekruttering.

Step 1. Under REKRUTTERING vælger du den stilling, du ønsker at invitere kandidater til samtale på

Step 2. Klik på “View” kandidater

Step 3. Marker de kandidater, som du ønsker at invitere til samtale, og klik på e-mail ikonet

Step 4. Herfra sker al kommunikation med kandidater
Her kan du vælge, om det skal være et fysisk eller online interview.

Hvis du ønsker at invitere kandidaterne til et fysisk interview, skal du vælge mail skabelonen Invitation til interview.

Under mulige interview datoer, vælger du de datoer og tidspunkter, kandidaterne skal kunne vælge mellem.

OBS. Kandidaterne vælger datoerne efter “først til mølle”-princip, så vælg gerne nogle ekstra datoer, så den sidste kandidat også har et par valgmuligheder.

Når du er klar til at sende mailen, klikker du på Send email. Du modtager en mail, når kandidaten svarer.

Hvis du ønsker at invitere kandidaterne til et online interview, skal du vælge mail skabelonen Invitation til online interview.

Under mulige interview datoer vælger du de datoer og tidspunkter, kandidaterne skal kunne vælge mellem.

OBS. Kandidaterne vælger datoerne efter “først til mølle”-princip, så vælg gerne nogle ekstra datoer, så den sidste kandidat også har et par valgmuligheder.

Under online interview kan du vælge brugerdefineret og indsætte linket til dit online møde (fx. Zoom, Teams, Google Meet).

Når du er klar til at sende mailen, klikker du på Send email. Du modtager en mail, når kandidaten svarer.