Opret brugere i Recruitio

Step 1. Klik på dit navn oppe i højre hjørne, og tryk på BRUGERE i drop down menuen

Step 2. Klik på NY BRUGER

Step 3. Udfyld alle felter med informationer på den nye bruger

Step 4. Afslut ved at trykke TILFØJ

Flot! 😉 Brugeren vil nu modtage en mail med invitation til at oprette sig i Recruitio.

Oversigt over Brugerniveauer i Recruitio

● En kontoejer er Recruitios primære kontaktperson og den ansvarlige for alle jeres stamdata i Recruitio.

● Kontoejeren er den eneste bruger i Recruitio der har adgang til siden VIRKSOMHED, og som har redigeringsrettigheder og overblik over alle virksomhedens rekrutteringer, kandidatbank og master data – f.eks. e-mail skabeloner, adresse, billeder osv.

● Kontoejeren kan oprette et nyt job, tilføje data på selve rekrutteringen og oprette alle typer brugere.

● Kan oprette et nyt job.

● Kan oprette andre brugere med undtagelse af “kontoejere”.

● Fuld adgang til virksomhedens kandidatbank.

● Har redigeringsrettigheder til alle dele af rekrutteringsprocessen, som de selv opretter eller inviteres med til.

● Kan oprette et nyt job.

● Har redigeringsrettigheder til alle dele af rekrutteringsprocessen, som de selv opretter eller inviteres til.

● Fuld adgang til de kandidater der bliver frigivet til dem på “kandidatsiden”.