Opret screeningsspørgsmål til kandidater

Har du specifikke spørgsmål til ansøgerne, kan du både bede kandidaterne om at svare på dem samtidig med indsendelse
af deres ansøgning, eller bede dem om at svare på dem efterfølgende pr. mail.

Step 1. Klik på den rekruttering, du ønsker at knytte dine screeningsspørgsmål til
I menuen vælger du Screeningsspørgsmål

Step 2. Vælg screeningsspørgsmål
Markér og træk den “type” spørgsmål, som du ønsker at bruge, over til højre.
Skriv dit spørgsmål, og tilføj svarmuligheder, hvis det skal have dette.

Step 3. Gem eventuelt som skabelon
Det er muligt at gemme spørgsmålene som SKABELON, hvis I ofte bruger samme spørgsmål til andre ansættelser.

Step 4. Vælg, hvor kandidaterne skal besvare screeningsspørgsmålene

Hvis kandidaterne skal besvare screeningsspørgsmålene samtidig med at de ansøger, skal du markere ansøgning.

Du kan ligeledes markere obligatorisk, hvis det skal være obligatorisk at besvare spørgsmålene.

Spørgsmålene vil automatisk blive genereret i ansøgningsprocessen, og du skal nu ikke gøre mere 😊

Du kan se kandidaternes svar på deres profil, efter de har ansøgt.

Hvis du ønsker, at sende screeningsspørgsmålene til kandidaterne EFTER de har ansøgt, skal du markere online spørgsmål kandidat.

Du kan ligeledes markere obligatorisk, hvis det skal være obligatorisk at besvare spørgsmålet.

Nu er du klar til at sende spørgsmålene

• For at sende screeningsspørgsmålene til kandidaterne, skal du gå tilbage til dit kandidatoverblik.
  • Marker de kandidater, som du ønsker at sende spørgsmålene til.
  • Klik på mail ikonet oppe til højre, og vælg mail skabelonen Online Screenings spørgsmål.
  • Når du er klar til at sende mailen, klikker du på Send email.
  • Når kandidaterne modtager mailen, indeholder den et link, hvor de kan skrive deres besvarelse til spørgsmålene. Du modtager en mail, når kandidaterne har svaret.