Opsætning af link til online møder

På din profil kan du gemme et online mødelink, som du altid kan bruge til dine online interviews med kandidater.
Se her, hvordan du gør.

Step 1. Gå til dine indstillinger

Step 2. Indsæt dit link under LINK TIL ONLINE MØDER

Du kan bruge alle udbydere, fx. Google Meets, Zoom, Skype og Microsoft Teams.

Step 3. Inviter kandidater til online samtale
Når du inviterer kandidater til online samtale, vælger du skabelonen “Invitation til online interview”.
Under Online Interview, vælger du “Link til online møder”, hvor dit mødelink automatisk vil blive sat ind.

Her kan du også vælge Brugerdefineret, og manuelt indsætte et mødelink.

Step 4. Linket bliver automatisk genereret i mailen til kandidaten, og du skal nu ikke gøre mere 😊