Personlige kvalifikationer

De personlige kvalifikationer bruges til at evaluere dine kandidater i Recruitio. Vælg dem, der er vigtigst at kandidaten
besidder for lige netop din stilling.

Der er i alt 16 personlige kvalifikationer, og du bedes vælge de 6 vigtigste, som er afgørende for netop din stilling.
Når du har valgt de 6 vigtigste kvalifikationer, bliver kandidatevaluering, interview-, screenings- og referenceskabeloner
genereret med disse kvalifikationer, så de følger hele processen som en mini 360 graders assessment.

De personlige kvalifikationer er baseret på “big 5”, som anvendes som ramme i de fleste personlighedsanalyser og
tests på markedet. Det er derfor sandsynligt, at du kan bruge disse 16 personlige kvalifikationer i samspil med den
personlighedsanalyse, din virksomhed bruger.

Der kan ikke laves ændringer til de personlige kompetencer, når processen er sat i gang.

Step 1. Under REKRUTTERING vælger du den stilling, du ønsker at tilføje personlige kvalifikationer på

Step 2. Her klikker du på PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Step 3. Klik på REDIGER PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Step 4. Vælg nu de 6 vigtigste kompetencer, din kandidat skal evalueres på i rekrutteringsprocessen
Træk dem fra venstre over i boksen til højre.

Step 4. Når du har valgt de 6 vigtigste kvalifikationer, skal du ikke gøre mere 😊
Din kandidatevaluering, interview-, screenings- og referenceskabeloner bliver nu automatisk genereret med disse kvalifikationer,
så de følger hele processen som en mini 360 graders assessment.

Du skal ikke gøre mere, dine valgte kvalifikationer gemmes automatisk.