Send kandidatpræsentation

Du har mulighed for at eksportere kandidatens data ud i en professionel kandidatpræsentation.
Du kan vælge at eksportere en eller flere kandidater. Data om kandidaten og stillingen bliver samlet i én fil med en forside,
en indholdsfortegnelse og efterfølgende kandidatens dokumenter og evalueringer.
Du kan selv vælge hvilke data, du ønsker at eksportere.

Step 1. Fra dit dashboard, klik på ALLE på den rekruttering, du ønsker at eksportere kandidater fra.

Step 2. Marker den/de kandidater, du ønsker at eksportere og vælg EKSPORTER.

Step 3. Marker her, hvilke dokumenter du ønsker i kandidatpræsentationen.
Du kan ændre i rækkefølgen kandidater og dokumenter vises i, ved at hive i de 3 streger ud fra kandidaten/dokumentet.

Step 4. Klik på SEND E-MAIL, når du er klar til at sende eksporten afsted.
Hvis du vil se kandidatpræsentationen, inden du sender den, kan du klikke på EKSPORTER TIL PDF.

Step 5. Indtast oplysninger på modtageren, og tryk SEND E-MAIL.
Du kan også tilføje flere modtagere ved at trykke TILFØJ.

Step 6. Din modtager har nu fået en mail med en flot kandidatpræsentation 😊