Udvidet redigering af rekrutteringsproces

Udvidet redigering af rekrutteringsprocessen.
Når du har valgt rækkefølge og navngivet faserne i en rekruttering, kan du skræddersy hele processen præcis, som du ønsker det.

Vi anbefaler, at du følger den grundlæggende guide inden, du påbegynder den udvidede. Guide til grundlæggende redigering finder du her.

Step 1.
For at tilføje en helt ny fase i din rekruttering, trykker du på “tilføj”.

Step 2.
Navngiv din nye fase, og giv den farven, der passer til.
Rød for afslag
Gul for screening
Grøn for samtaler
Lilla for kontrakt tilbudt
Blå for ansat

Step 3.
I en fase finder du de statusser, en kandidat kan have i rekrutteringsprocessen.

Step 4.
Så når du tilføjer en ny fase, skal du indsætte statusser, der peger ind i den nye fase. Det gør du ved, at trykke “tilføj ny status”.

Step 5.
Når du på kandidatoverblikket vælger, at en kandidat skal have denne nye status, bliver de lagt ind i din nye brugerdefinerede fase.

Step 6.
Under en fase kan du redigere de statusser, der peger ind i den.

• Du kan tilføje nye statusser ved at trykke “tilføj ny status”.
  • Du kan flytte en status til en anden fase ved at trykke på de to pile ved siden af statussen.
  • Du kan slette statusser, du ikke bruger, ved at trykke på slet-symbolet.

Step 7.
Recruitio gemmer automatisk, så når du er tilfreds med din rekrutteringsproces, trykker du blot på “tilbage til oversigten”.
Din nye proces kan ses på kandidatoverblikket.